Welkom bij Malmo Auto's

Malmö Auto's is opgericht in 1999 door autoliefhebber Peter-Jan Bleijenberg. Na zestien jaar gewerkt te hebben bij een Volvo dealer zijn het Zweedse kwaliteitsbesef, persoonlijke service en de hoge veiligheidsnormen hem met de paplepel ingegeven.

 

over-ons

 

Klantscore 8.2!

Passie voor mooie auto’s en techniek, creativiteit en het vermogen om mee te bewegen met de markt en de vraag van de consument. Dat is het DNA van ons bedrijf. Persoonlijk en oprecht advies vervult daarbij ook een grote rol. We spelen telkens in op de laatste ontwikkelingen en klantwensen: dat is waarom ons bedrijf het zo goed doet!

Malmö Auto's heeft de afgelopen jaren niet alleen in Zaltbommel en de Bommelerwaard, maar ook ver daarbuiten, een zeer goede naam opgebouwd. Met een uitstekende klantscore van 8.2 loopt Malmö voorop ten opzichte van veel collega occasion aanbieders.


Kwaliteitsinspectie en NAP

Bij Malmö vind je uitsluitend auto's van de beste kwaliteit. Liefst met zoveel mogelijk accessoires en lage kilometerstanden. Onze occasions komen van de eerste eigenaar en zijn altijd dealer onderhouden. Bij inname wordt een auto streng geïnspecteerd om de hoge kwaliteit te waarborgen. Al onze occasions hebben een gegarandeerde kilometerstand d.m.v. de Nationale Autopas (NAP). Desgewenst leveren we de auto af met een nieuwe APK.

 

Van harte welkom

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of kom langs in onze showroom in Zaltbommel. Van harte welkom, de koffie staat klaar en uiteraard de Topoccasions ook!

 

Bekijk onze video

 

Wilt u ons bezoeken, bel dan voor een afspraak 0653498595